Vikinggryde (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Fryseegnet : Ja Indsendt af : Anna Indsendt : Red : |
|
|
Man kan bruge alt slags kød, med oksekød er bedst, hakket er også ok.
Kartofler, pastinak, gulerødder og knoldselleri, skrælles og hakkes/snittes i skiver/tern. Vandet skal kunne dække det hele. Småsimre i 1-1½ time. Tips: Smag den til med salt og peber til sidst. |
|
Opskriften er vist 8100 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne