Gratin, kartoffel, svampe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i ½ cm skiver
Rens svampene skær stokken af Svampene dryppes med citronsaft Persillen skæres i fine strimler og blandes med raspen og den revne ost. Ovnen forvarmes til 175 gr. Ildfast fad pensles med olie. kartofler og svampe lægges skiftevis i flere lag. Hver lag saltes og pebres. Dryppes med krydder-oste raspen. Dryppes med rigeligt olivenolie. Bages i 1-1½ time. |
|
Opskriften er vist 4274 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne