Welsh Rarebit
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en lille gryde rør melet i, omrør så det ikke brænder på.
Rør den opvarmede øl gradvist i, indtil du har en tyk, men glat sauce. Tilsæt revet ost, og rør, indtil den er smeltet. Du skal nu have en tyk pasta. Bland sennep og Worcestershire sauce i og krydre godt med sort peber. Ristet brød let og fordel den osteagtige blanding på hver skive. Grilles i toppen af ovnen på fuld varme under grill 4-5 minutter eller indtil den er brunet og boblende. |
|
Opskriften er vist 5859 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne