Lottes Kæmpe pirogger med ris- og oksefyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fischer2307 Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Rør gær og vand sammen. Rør margarine, salt og kærnemælk i blandingen. Ælt mel i lidt ad gangen. Lad det stå og hæve i køleskabet i ca. 1½ time. Fyld: Kog 2 dl ris med 3 dl vand og lidt salt. Imens risen koger forbereder du kødet: Kødet brunes i en gryde sammen med finthakket løg og hvidløg. Hertil tilsættes tomatpure og evt. lidt vand, hvis væsken er ved at være fordampet. Sørg hele tiden for at holde blandingen "saftig" ved at tilføre lidt vand en gang imellem! Tilsæt grøn peber og lad retten simre ved svag varme, mens risen koger færdig. Når risen er kogt færdig blandes denne i kødet og det hele smages til med salt og peber. Lad det stå og køle lidt af mens du går videre med dejen: Del dejen i 8 klumper, som rulles ud som små pizzaer. Kom kødfyld på og bug dejen over på midten. Kanterne trykkes sammen med en gaffel. Pensel piroggerne med kærnemælk og bag dem i midten i en forvarmet ovn v/ 225°C varmluft til de er blevet gyldne. |
|
Opskriften er vist 8787 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne