Minirugbrød - børnenes favoritter
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mette M. Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, honning, salt, reven gulerod og rosiner.
Tilsæt melen og ælt det godt igennem, gerne i en køkkenmaskine.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca 45 min.
Slå dejen igennem og skær den ud i ca. 12 klumper dej, der æltes til aflange små brød. Sæt brødene på en bageplade og efterhæver endnu 30 min. Rids evt. Brødene og pensel dem med æg eller vand. Brødene bages 10 - 12 min. ved 200 grader. Lad brødene køle af på en rist. Tips: Smager fantastisk med leverpostej eller en god pølse. - også gode i madpakken. |
|
Opskriften er vist 9678 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne