Tuna mornay

Tuna mornay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Naja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pastaskruer
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
250 g.revet Cheddarost
2.5 dl.frosne ærter
2.5 dl.frosne majs
2 ds.tun (185 g)
 salt
1 dl.rasp
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Kog pastaen til den er al dente og hæld vandet fra.

Imens smelter man smøret ved middelvarme i en gryde. Drys melet i det smeltede smør og rør kraftigt til det er jævnt. Hæld forsigtigt mælken i, mens der røres kraftigt, så det ikke klumper. Når det koger tilsættes halvdelen af osten. Tilsæt majs, ærter og pasta. Hæld vandet fra tunen og brug en gaffel til at grave det ud af dåsen og ned i osteblandingen. Hæld indholdet af gryden over i et ovnfast fad og drys med resten af osten og raspen.

Bages i 20 minutter til sovsen bobler og osten er lysebrun.





Tips:

I stedet for rasp kan der evt. bruges knuste franske kartofler eller ristede løg.





karakterer:
Opskriften er vist 2937 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu