Tuna mornay
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Naja Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader. Kog pastaen til den er al dente og hæld vandet fra.
Imens smelter man smøret ved middelvarme i en gryde. Drys melet i det smeltede smør og rør kraftigt til det er jævnt. Hæld forsigtigt mælken i, mens der røres kraftigt, så det ikke klumper. Når det koger tilsættes halvdelen af osten. Tilsæt majs, ærter og pasta. Hæld vandet fra tunen og brug en gaffel til at grave det ud af dåsen og ned i osteblandingen. Hæld indholdet af gryden over i et ovnfast fad og drys med resten af osten og raspen. Bages i 20 minutter til sovsen bobler og osten er lysebrun. Tips: I stedet for rasp kan der evt. bruges knuste franske kartofler eller ristede løg. |
|
Opskriften er vist 2937 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne