Gulerodslasagne

Gulerodslasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.smør
8 dl.mælk
1.5 dl.cremefraiche
1 tsk.knust sort peber
150 g.revet ost
4 let sammenpiskede æg
2 spsk.pesto
750 g.revet gulerødder
250 g.forkogte lasagneplader
 
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i. Blandingen afbages og mælk, creme fraiche og peber tilsættes langsomt under konstant omrøring. Saucen koger videre ved lav varme, til den er tyk og cremet.

Saucen tages af blusset og 2/3 af osten blandes i. Når saucen er let afkølet, tilsættes æggene under stadig omrøring.

1/3 af saucen tages fra til toppen af lasagnen. De sidste 2/3 blandes med pesto og reven gulerod.

Ovnen forvarmes til 150 grader C. Lasagnen lægges sammen af skiftevis gulerodssauce og lasagneplader. Den sidste 1/3 af saucen hældes over lasagnen, og resten af osten drysses på.

Lad lasagnen trække i ca. 15 minutter før den bages i ca. 40 minutter til overfladen er gylden og sprød. Server friskbagt brød og evt. en grøn salat til

Tips:

Lad lasagnen hvile i 15 minutter inden den serveres, da det vil sikre pæne skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 33572 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-12 21:34:12
rigtig lækker, og meget billig. Jeg vil dog tilsætte 4 fed hvidløg, timian og bacillikum i de revne gulerødder. Egner sig perfekt til vegetarret.

  -   2007-04-20 18:21:15
DET SMAGER LÆKKERT

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker kage, men jeg fik lidt mylderbæ...