Gulerodslasagne
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i. Blandingen afbages og mælk, creme fraiche og peber tilsættes langsomt under konstant omrøring. Saucen koger videre ved lav varme, til den er tyk og cremet.
Saucen tages af blusset og 2/3 af osten blandes i. Når saucen er let afkølet, tilsættes æggene under stadig omrøring. 1/3 af saucen tages fra til toppen af lasagnen. De sidste 2/3 blandes med pesto og reven gulerod. Ovnen forvarmes til 150 grader C. Lasagnen lægges sammen af skiftevis gulerodssauce og lasagneplader. Den sidste 1/3 af saucen hældes over lasagnen, og resten af osten drysses på. Lad lasagnen trække i ca. 15 minutter før den bages i ca. 40 minutter til overfladen er gylden og sprød. Server friskbagt brød og evt. en grøn salat til Tips: Lad lasagnen hvile i 15 minutter inden den serveres, da det vil sikre pæne skiver. |
|
Opskriften er vist 33572 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-03-12 21:34:12 rigtig lækker, og meget billig. Jeg vil dog tilsætte 4 fed hvidløg, timian og bacillikum i de revne gulerødder. Egner sig perfekt til vegetarret. HELGE - 2007-04-20 18:21:15 DET SMAGER LÆKKERT Aksel Larsen - 2005-01-01 01:01:01 Lækker kage, men jeg fik lidt mylderbæ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne