Wok med kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Svits kyllingen i wokken (sauterpande kan også sagtens bruges) til den er gennemstegt sammen med oliven olie og karry. Læg til side på en tallerken og hæld resten af fedtstoffet i en kande sammen med 1/2 liter varmt vand og hønse bouillon.
Kom alle grønsagerne i wokken og svits til porren begynder at blive blød. Kom grønsagerne i en skål. Hæld ananas saft og kokosmælk i wokken og kog op, efter behov hældes bouillon vand i til man synes der er sovs nok. kan evt. jævnes, men pas på med at gøre den for tyk. Hæld alle grønsagerne samt kyllingen tilbage i wokken og lad det hele blive godt varmt, til sidst tilsæt peanuts og æbletern. Skal kun varmes et øjeblik! Der skal være bid i æblerne. Server med ris. Tips: Alle andre grønsager kan også bruges. Det er kun fantasien der sætter grænser. Kan også sagtens serveres med bulgur. Og man kan bruge svine kød i stedet for kylling. |
|
Opskriften er vist 11000 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2011-12-28 19:43:32 Let og lækker ret! Et stort hit hos min familie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne