Sønderjyske æbleskiver fra Tønder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i ca. 38 graders varm mælk.
Del æggene, blommerne i en skål og hviderne i en anden. Kom sukker i æggeblommerne og rør til en æggesnaps. Pist æggehviderne til en stiv masse. Kom æggesnapsen op i gæren, mælken og margarinen, tilsæt mel og kardemomme og pisk dejen sammen. Vend den stive æggemasse i dejen og til dejen til hævning i ca. 20 min, når massen er uden klumper fra æggehviden. Sveskerne kommes i en gryde med 2 dl. Vand og bringes i kog. Rør jævnligt i gryden. Kom mere vand i lidt efter lidt, til det giver en grov udgave af sveskegrød. Smelt svinefedtet og margarine i en lille gryde, så det er klar til bagningen. |
|
Opskriften er vist 7446 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne