Gulerodskage den gode

Gulerodskage den gode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : lindadk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vindruekerneolie
5 dl.farin
1 spsk.kanel
1 tsk.vanillesukker
6 æg
400 g.gulerødder
 evt.75 g. rosiner
375 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Creme:
200 g.flødeost
200 g.blødt smør
1 dl.flormelis
2 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Olie, farin, kanel og vanillesukker piskes sammen med en håndpisker.
Æggene piskes i et af gangen.
Gulerødderne rives fint og blandes i sammen med rosiner.
Mel og bagepulver blandes sammen.
Melet vendes forsigtig i dejen.

Bagetid:
ca. 50 min ved 1758 grader

Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres grundigt sammen og lægges på kagen når den er afkølet.

Tips:

Smager også godt med alm. glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-13 18:28:04
Ret høj temperatur :-) 1758 grader