Gulerodskage den gode
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : lindadk Indsendt : Red : |
|
|
Olie, farin, kanel og vanillesukker piskes sammen med en håndpisker.
Æggene piskes i et af gangen. Gulerødderne rives fint og blandes i sammen med rosiner. Mel og bagepulver blandes sammen. Melet vendes forsigtig i dejen. Bagetid: ca. 50 min ved 1758 grader Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres grundigt sammen og lægges på kagen når den er afkølet. Tips: Smager også godt med alm. glasur. |
|
Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-13 18:28:04 Ret høj temperatur :-) 1758 grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne