Gulerodsboller 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseregnet Indsendt af : Christine Indsendt : Red : |
|
|
varm ovnen på 200 grader.
opløs gæren i det lunkne vand. tilsæt resten af ingredienserne undtagen hvedemelet. rør hvede melet i lidt efter lidt. Tag dejen ud på bordet og ælt grundigt. Lad dejen hvile i ca. 5 minutter. form 10 boller og stil dem på bagepapir. Lad dem hæve i 15 min. stil bollerne ind i ovnen og bag dem i 20 min. Tips: Smager bedst nybagt. Men også gode derefter. |
|
Opskriften er vist 11584 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2013-05-12 13:23:31 Virkelig dejlige og luftige boller. De hæver rigtig meget i ovnen, selovm man kun lader dem hæve 15-20 mi inden man sætter dem ind :) En favorit herhjemme! peter - 2013-03-05 13:09:42 hej hej nu er jeg lidt ny i faget men hvedeklid hvad er det lige?? Christine - 2012-08-28 11:24:11 Tak :) jeg er også helt vilde med dem Laura - 2012-08-10 13:11:13 De mætter helt klart, og så er de lækre ^^ Har lavet dem masser af gange, og blevet en succes hver gang, super opskrift! Christine - 2012-04-17 10:55:28 Opskriften er til ti stk. Christine - 2012-02-13 12:03:03 Ups.. Der skal stå vand i stedet for land. Beklager at der ikke er nogle billeder men jeg kunne ikke finde ud af det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne