Svinemørbrad i fad med champignon

Svinemørbrad i fad med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
500 g.champignon
7.5 dl.skummetmælk eller fløde
1 Bouillonterning
 salt
 peber
 hvedemel til jævning
1 dl.sojasauce
0.75 dl.olie
2 spsk.ketchup
3 spsk.sød chilesovs
1 spsk.paprika
1 tsk.salt
2 spsk.basilikum
6 fedhvidløg
2 spsk.balsamicoeddike
1 spsk.Worcestershire sauce
 
Opskrift:
bland marinaden af følgende ingredienser
soja
olie
hvidløg, presset
balsamico eddike
workshiresovs
chilisovs
salt
paprika
basilikum

put kødet i en pose sammen med marinade og lad det stå i køleskabet i 2 timer

svits kødet brunt på alle sider på en pande og skær det derefter i 2 cm tykke bøffer og læg i ildfast fad så det dækker bunden

Tænd ovnen på 200g

skær champignon i stykker og svits i lidt olie til der kommer væske ved, tilsæt derefter mælk/fløde og bouillonterning. lad kog op og jævn med mel eller maizena til sovsen har en tyk konsistens. smag til med salt og peber

kom sovsen over mørbraden og kom retten i ovnen i 30 min.

server med kartofler, salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18880 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu