Svinemørbrad i fad med champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : nej Indsendt af : Missrefsgaard Indsendt : Red : |
|
|
bland marinaden af følgende ingredienser
soja olie hvidløg, presset balsamico eddike workshiresovs chilisovs salt paprika basilikum put kødet i en pose sammen med marinade og lad det stå i køleskabet i 2 timer svits kødet brunt på alle sider på en pande og skær det derefter i 2 cm tykke bøffer og læg i ildfast fad så det dækker bunden Tænd ovnen på 200g skær champignon i stykker og svits i lidt olie til der kommer væske ved, tilsæt derefter mælk/fløde og bouillonterning. lad kog op og jævn med mel eller maizena til sovsen har en tyk konsistens. smag til med salt og peber kom sovsen over mørbraden og kom retten i ovnen i 30 min. server med kartofler, salat og brød. |
|
Opskriften er vist 18879 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne