Kødpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet hakkes til det er meget
finthakket, heri æltes krydderierne samtsuppen en
skefuldn ad gangen, farsen sakl være som en grød
Farsen fyldes i kødpølsetarmene som drysses med salt, henstårkøligt i 12 timer. Herefter aftørres de og lægges i kogende vand i ca. ½ time. Tips: Samme fars kan anvendes til bajerske pølser |
|
Opskriften er vist 40206 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne Andersen Odense n Søhus - 2020-04-16 15:55:19 22gr,salt pr kg kød 3gr peger pr kg 1/2 allehånde pr kg. Osv .koges mell 78 og 80 grader ole - 2018-03-28 19:20:48 vil gerne vide hvilke suppe man skal bruge anonym - 2015-12-05 17:03:54 De fleste større supermarkeder med egen slagter har tarme. Man kan få gennemsigtige kogetarme som er fine til det... lars7 - 2011-02-26 13:42:51 man kan godt bruge nitritsalt istedet for alm salt,men de smager ikke af meget, vil nok komme mere dobbelt peber og mere salt til samt krydderi, men det er kun min mening, pas på ikke og lav dem for store så skal man bruge en svømmehal for at koge dem. mvh lars. michael - 2010-06-28 11:22:25 tarme kan købes på www.danishoutdoor.dk til en overkommelig pris, samt pølsestopper kan ligeledes købes dér, røgeovne til spegepølser, krydderiblandninger til diverse pølser, så det der ingen ben i! Johnny - 2005-01-01 01:01:01 kødpølser må kun koges på 80 grader ellers kommer der fedtudslag. prøv 80 grader og for hver cm. 10 minutter. John - 2005-01-01 01:01:01 Er det det samme som servolatpølse.?? Mette - 2005-01-01 01:01:01 -kan man udelade nitrit? Per K - 2005-01-01 01:01:01 Tarme er ikke noget der bliver solgt så meget af så hvis vil prøve selv at lave pølser skal man nok prøve den lokale slagter, om han har tarme til pølser Løkke - 2005-01-01 01:01:01 jeg kunne godt savne en oplysning om hvor man kan købe kødpølsetarme og også til bajerske pølser, ellers ser det godt ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne