Pølsetærte
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Kit Indsendt : |
|
|
Bland de tre typer mel med salt og olie til en grynet masse. Saml dejen med vand.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform ca. 24 cm. i diamenter. Skær pølserne i skiver ca. 1 cm. tykke og steg skiverne i margarinen. Lad pølserne køle af i panden mens resten af fyldet tilberedes. Riv squashen groft og vrid den fri for væske. Del æggene. Bland blommerne med kødsovs, timian og squash. Tilsæt lidt salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend de stiftpiskede æggehvider sammen med kød/squash blandingen. Fordel pølserne over tærtebunden og hæld kødblandingen over. Sørg for at det er fordelt og er kommet ned mellem pølserne. Læg skiver af bacon over tærten og bag tærten i ca. 20 min. ved 180 grader derefter 10 min. ved 200 grader til baconen er gylden og sprød Tips: Serveres med tomatsalat, fetaost og evt. et par grov-flûtes |
|
Opskriften er vist 8570 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-05 19:44:58 Er god når man har en rest kødsovs i overskud fra spaghettien. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne