Pølsetærte

Pølsetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kit

Indsendt :     

Ingredienser:
1 dl.grahamsmel
1 dl.sigtemel
1 dl.hvedemel
0.5 dl.olivenolie
0.5 tsk.salt
0.5-1 dl.vand
 
5 bayerske pølser
1 spsk.flydende margarine
2 dl.kødsovs
1 tsk.timian
2 øg
1 squash
1 pakkebacon i skiver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland de tre typer mel med salt og olie til en grynet masse. Saml dejen med vand.

Rul dejen ud og læg den i en tærteform ca. 24 cm. i diamenter.

Skær pølserne i skiver ca. 1 cm. tykke og steg skiverne i margarinen.
Lad pølserne køle af i panden mens resten af fyldet tilberedes.

Riv squashen groft og vrid den fri for væske.

Del æggene. Bland blommerne med kødsovs, timian og squash. Tilsæt lidt salt og peber. Pisk æggehviderne stive.
Vend de stiftpiskede æggehvider sammen med kød/squash blandingen.

Fordel pølserne over tærtebunden og hæld kødblandingen over. Sørg for at det er fordelt og er kommet ned mellem pølserne.

Læg skiver af bacon over tærten og bag tærten i ca. 20 min. ved 180 grader derefter 10 min. ved 200 grader til baconen er gylden og sprød

Tips:

Serveres med tomatsalat, fetaost og evt. et par grov-flûtes





karakterer:
Opskriften er vist 8570 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-05 19:44:58
Er god når man har en rest kødsovs i overskud fra spaghettien.