Klatkager af risalamande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Risalamande, æg, mel og salt røres sammen, hvis dejen skulle blive for fast kan der tilsættes lidt mælk.
Smelt smør på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter. De bages lysebrune på begge sider |
|
Opskriften er vist 2935 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lars juel - 2022-12-11 22:01:49 rest risengrød kan også bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne