Klatkager af risalamande

Klatkager af risalamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Klatkager af risalamande, billede 4 Klatkager af risalamande, billede 1 Klatkager af risalamande, billede 2 Klatkager af risalamande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.risalamande
2 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.salt
 
 Smør
 
Opskrift:
Risalamande, æg, mel og salt røres sammen, hvis dejen skulle blive for fast kan der tilsættes lidt mælk.

Smelt smør på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter. De bages lysebrune på begge sider





karakterer:
Opskriften er vist 3111 gange,
og udskrevet 39 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-11 22:01:49
rest risengrød kan også bruges