Osso buco på en ny måde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødder og porrer i skiver. Skær kartofler i tern. Skær hvidløg i små stykker.
Skær ridser i ydersiden af osso buco stykkerne så de ikke buer, når de bliver brunet. Svits alle grøntsager i lidt smør, til de er klare. Tag dem op. Krydr osso bucoen med salt og peber. Brun kødet i lidt smør. Læg grøntsagerne tilbage i gryden sammen med laurbærblade, hvidvin, bouillonterning og evt kraftben. Lad det hele simre for svag varme 2-2½ time eller til kødet er så mørt det falder fra benene. Fjern kraftbenet op af og servér retten i gryden. |
|
Opskriften er vist 7224 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne