Pølsemix
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær pølserne i skiver på 1 cm størrelse. Skær løg i tern.
Smelt smør på en pande, tilsæt løg og svits dem til de er møre. Tilsæt paprika og pølserne og steg dem lidt. Tilsæt ketchup, fløde og bouillon. Lad det småkoge ca 5 min. Smag retten til med lidt salt og peber. Servér med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 30537 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mr.Culinary - 2024-09-07 21:13:11 Titlen er helt klart en ommer, men ellers en lækker ret, som de 2 tidligere har kommenteret, er det en variant af Svensk Pølseret! anonym - 2023-03-30 22:01:04 "Svensk pølseret" - Bare uden kartofler ;-) Preben Thomsen - 2021-08-18 12:32:02 Mon ikke dette retteligen burde rubriceres som en variant af svensk pølseret - det har i hvert fald ikke noget at gøre med den traditionelle "pølsemix", der er en sovsefri blanding af pølsestumper og pommes frites |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne