Appelsinsauce
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Appelsinsaft, sukker og stjerneanis bringes i kog og koger ind til lidt mindre end det halve.
Riv skallen fint af de 2 appelsiner. Skræl dem derefter med en kniv, og skær så filetterne ud langs den hvide hinde. De sidste rester af appelsinerne presses fri for saft og tilsættes sammen med appelsinskal og appelsinfiletter. Appelsinsaucen kan smages til med Cointreau eller Grand Marnier Servers lun som et alternativ til kirsebærsovsen til risalamande. |
|
Opskriften er vist 2108 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne