Kalkun indbagt i bacon med ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Daniel Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader
Rundt om den optøede kalkunfilet ruller dit bacon ind. NB: Det er vigtigt at baconen bliver trygget godt ind, da det helst skal sidde ordentligt fast. herefter tænder du en stegepande for høj blus og lynsteger din filet, til baconet er stegt. Nu tager et ovnfastfad og putter 4 dl. vand derned, hvorefter den nu lynstegte kalkun puttes ned i. NB: Hvis der er vædde fra panden puttes dette også ned i fadet hvis mere smag ønskes i saucen. Ind i ovnen i ca. 40 min. I mellemtiden laves risene efter pakkens fremgangsmåde. Når kalkunen er færdig pak den ind i sølvpapir, mens saucen tilberedes. Saucen: Tag væden fra det ovnfaste fad og put over i saucegryden, hvor cremefraichen er. Herefter koges det op og der tilføjes champignon. Smag til med salt og peber. Tilberedning: din indbagte kalkun skæres i ca. 1 cm tynde stykker ud og serveres straks med saucen, ris og eventuelt en grøn salat til. Tips: kan laves med kylling også, men så skal tiden blot sænkes i ovnen. |
|
Opskriften er vist 7005 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne