Kalkun indbagt i bacon med ris

Kalkun indbagt i bacon med ris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Daniel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.kalkunfilet
1-2 pakkerbacon
 salt
 peber
4 dl.vand
 
 Ris
 
 Sauce:
3 dl.cremefraiche
1 glasChampignon
 
 lidtsukker
 salt
 Peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader

Rundt om den optøede kalkunfilet ruller dit bacon ind.

NB: Det er vigtigt at baconen bliver trygget godt ind, da det helst skal sidde ordentligt fast.

herefter tænder du en stegepande for høj blus og lynsteger din filet, til baconet er stegt.

Nu tager et ovnfastfad og putter 4 dl. vand derned, hvorefter den nu lynstegte kalkun puttes ned i.
NB: Hvis der er vædde fra panden puttes dette også ned i fadet hvis mere smag ønskes i saucen.

Ind i ovnen i ca. 40 min.

I mellemtiden laves risene efter pakkens fremgangsmåde.

Når kalkunen er færdig pak den ind i sølvpapir, mens saucen tilberedes.


Saucen:
Tag væden fra det ovnfaste fad og put over i saucegryden, hvor cremefraichen er. Herefter koges det op og der tilføjes champignon. Smag til med salt og peber.

Tilberedning:
din indbagte kalkun skæres i ca. 1 cm tynde stykker ud og serveres straks med saucen, ris og eventuelt en grøn salat til.

Tips:

kan laves med kylling også, men så skal tiden blot sænkes i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 7057 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu