Langtidsstegt fasan med bacon

Langtidsstegt fasan med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fasan på 800 g
1 bdt.persille
2 pakkerbacon
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 100 grader C. alm. ovn.
Skyld persillen og stop fasanen med det.

Pak fasanen ind i bacon. (En pakke til hver side.)

Stil den i ovnen i 3½ time.

Skru op på 225 grader C. alm. ovn og lad fasanen blive i ovnen i et kvarter mere.

Tag fasanen ud og klip den over på midten, så du har to dele. Fjern så meget af persillen, du kan.

Server en halv fasan med bacon pr person.





karakterer:
Opskriften er vist 41877 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-13 20:11:09
Fasanen blev alt for tør :(