Langtidsstegt fasan med bacon
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 100 grader C. alm. ovn.
Skyld persillen og stop fasanen med det. Pak fasanen ind i bacon. (En pakke til hver side.) Stil den i ovnen i 3½ time. Skru op på 225 grader C. alm. ovn og lad fasanen blive i ovnen i et kvarter mere. Tag fasanen ud og klip den over på midten, så du har to dele. Fjern så meget af persillen, du kan. Server en halv fasan med bacon pr person. |
|
Opskriften er vist 41877 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Sezen - 2018-11-13 20:11:09 Fasanen blev alt for tør :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne