Chokoladelagkage 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Selve kagen er Indsendt af : Snakewoman Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader og smør en flad springform. Rør margarine, sukker, vanillesukker, kaffe og appelsinskal skummende. Rør æg i et af gangen.
Bland mel, bagepulver og kakao og sigt det i skiftevis med mælken. Tilsæt den hakkede chokolade. Rør dejen sammen. Hæld dejen i formen og bag den ca. 45 min. på en af de nederste ribber i ovnen. Når kagen er næsten kølet af, deles den i 3 bunde. Når den er delt, køles den helt af, inden man putter kagecreme eller andet lækkert imellem bundende. Tips: Pyntes med flødeskum, glasur eller fondant. |
|
Opskriften er vist 9794 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Snakewoman - 2011-11-02 07:24:30 Lavede den som lagkage og den er bare super god. Og bundende bliver ikke tørre, men holder sig dejligt friske og "svampede". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne