Stefans kartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Stefan Indsendt : Red : |
|
|
Skræld kartoflerne og skær dem i både.
Skær de rensede knoldselleri i strimler. Kog det mørt under låg uden salt. Hæld vandet fra og lad det dampe lidt af. Tilsæt æg og fløde. Pisk eller stamp mosen og kom mælk i lidt af gangen til mosen er som du syntes. Til sidst røres salt i. Velbekomme :-) Tips: Kan bages i ovn bagefter. |
|
Opskriften er vist 3836 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne