Citronkage fra Argentina
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : er fryseegnet, men kun i kummefryser Indsendt af : klatty Indsendt : Red : |
|
|
først blandes mel, mandelmel, brun farin, bagepulver og de hakkede pikan nødder til en knas tør blanding.
nu blandes smør, æggeblommer, mælk og fløde, hvis du har været dygtig vil det være en fantastisk konsistens. nu blandes de to overstående blandinger, nu begynder det sjove. citronerne skæres i tykkelse som 3 tyvere oven på hinanden. derefter vendes de i sukkeret. først fyldes halvdelen af dejen i en form, derefter kastes de sukker marinerede citroner oven på dejen. når de ligger pænt, hældes lemoncurden ud over. når det er smukt, hældes resten af dejen oven på. umm nu burde det dufte kagen sættes i ovnen på 210 grader i 20 min. et lille tip: det smager godt, hvis man laver glasur og putter lidt pebermynteekstrakt i. det giver et dejligt spil oven på kagen. Tips: hvis man er sur skal man nok ikke spise kagen, citroner er jo også sur. hæ hæ hæ |
|
Opskriften er vist 9147 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne