Muffins med æble og marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Halck Indsendt : Red : |
|
|
Bland marcipan og sukker. Tilsæt æg og pisk til en ensartet masse. Tilsæt mel og æblegrød og rør igen. Skræl æblet og fjern kernehus og stilk. Skær det ud i passende stykker og kom dem i dejen. Rør lidt mere.
Fordel dejen i muffinsforme og bag i ca. 15 min ved 200 C. Serveres som de er, med cremefraiche eller is. Tips: TIP: skær marcipanen i små stykker elle riv den groft, så er det meget nemmere at røre den sammen med sukker og æg. |
|
Opskriften er vist 12285 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne