Klam afhugget hånd med blod
Højtid: Halloween Fryseegnet : Ja Indsendt af : Tumlingen67 Indsendt : Red : |
|
|
Hånden:
Kog buddingen efter anvisningen på posen og køl den lidt ned. Fordel så buddingen i et par gummihandsker ( sæt evt. handsken i et glas, det er nemmere at styre. brug enden af en ske til at få det ned i fingrene. Når handsken er fyldt bindes der knude på og de lægges i fryseren mindst et par timer men gerne længere, den skal blive fast. Blodet: Blend hindbærrene med sukker sigt derefter så det bliver fri for kerner. Kog og smut mandlerne. Tag handskerne ud og klip forsigtigt gummiet op sæt mandlerne på som negle og hæld lidt "blod" over den "afhuggede" del Tips: Jeg har her valgt chokoladebudding men den er også god med vanille eller mandel, men dertil vil jeg anbefale kirsebærsovs |
|
Opskriften er vist 20564 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer diana - 2016-10-11 10:33:05 Hvor længe før skal den op før servering? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne