Himmelske Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : T.S.C Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken til den er lunken (IKKE VARM)
Pisk grundigt gæret ud heri (til det er helt opløst) - derefter Piskes ægget i. Smuldre Margarinen i melet. Tilsæt resten, (sukker, salt og gær-blandingen) og rør grundigt sammen Hæld dejen ud på bordet og ælt den godt til den er smidig og den ikke klister fast på fingrene. Stil dejen til at hæve et lunt sted i 1 time (VIGTIGT!). Ælt luften ud af dejen, form den til boller og læg dem på bagepladen. Derefter skal de formede boller hæve i 30 min (VIGTIGT). Pensel bollerne med æg, vand eller mælk. Bag dem i midterste rille af ovnen i 10-12 min. ved 180 grader (varmluft) 200 grader (alm ovn) Lig de varme boller på en rist med bunden i vejret til afkøling. Tips: DET ER VIGTIGT AT OVERHOLDE HÆVETIDEN! |
|
Opskriften er vist 4918 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne