Skildpaddesuppe

Skildpaddesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Skildpaddesuppe, billede 4 Skildpaddesuppe, billede 1 Skildpaddesuppe, billede 2 Skildpaddesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 kg.Suppeben
5 løg
1 hel selleri
5 gulerødder
 
1 spsk.Peberkorn
8 laurbærblade
 Salt
8 l.vand
 
 Klarfikation:
1 tsk.Karry
2 tsk.Paprika
6 æggehvider
500 g.hakket oksekød
70 g.koncentreret tomatpure
 
2 krydderiposer til forloren skildpadde se tips
 
 
Opskrift:
Suppeben, helst ikke marvben (som vi har brugt på billedet) da marven er med til at gøre suppen uklar brunes god af i ovnen ved max varme og gerne varmluft. Vendes et par gange undervejs de skal være let sorte.

Løgene halveres og ristes hårdt på en pande med skal, de må gerne blive helt sorte da det er med til at give suppen farve.

Selleri og gulerødder skylles grundigt for jord, og skæres så i grove stykker, det er ikke nødvendigt at skrælle dem Lægges i en bradepande og brunes ved max varme i ovnen gerne varmluft faktisk så de bliver let sorte. Måske 1 time.


Alle ben og grøntsager lægges i en stor gryde og vand hældes over 8 liter Det koges op og skummes inden der kommes salt på. Koger 5-6 timer så suppen er reduceret til ca. det halve.

Suppen sigtes, ben og grøntsager kasseres. Suppen sættes gerne på køl til næste dag, hvor fedtet nemt kan fjernes fra overfladen.


Klarfikation:
Klarifikationen røres sammen og suppen hældes over og bringes langsomt i kog under jævnlig omrøring specielt i starten . Koger stilles 30 minutter inden den forsigtigt øses over og gennem et klæde Suppen smages til med sherry.

Tips:

Se krydderiblanding til skildpaddesuppe






karakterer:
Opskriften er vist 6020 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu