Skildpaddesuppe
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppeben, helst ikke marvben (som vi har brugt på billedet) da marven er med til at gøre suppen uklar brunes god af i ovnen ved max varme og gerne varmluft. Vendes et par gange undervejs de skal være let sorte.
Løgene halveres og ristes hårdt på en pande med skal, de må gerne blive helt sorte da det er med til at give suppen farve. Selleri og gulerødder skylles grundigt for jord, og skæres så i grove stykker, det er ikke nødvendigt at skrælle dem Lægges i en bradepande og brunes ved max varme i ovnen gerne varmluft faktisk så de bliver let sorte. Måske 1 time. Alle ben og grøntsager lægges i en stor gryde og vand hældes over 8 liter Det koges op og skummes inden der kommes salt på. Koger 5-6 timer så suppen er reduceret til ca. det halve. Suppen sigtes, ben og grøntsager kasseres. Suppen sættes gerne på køl til næste dag, hvor fedtet nemt kan fjernes fra overfladen. Klarfikation: Klarifikationen røres sammen og suppen hældes over og bringes langsomt i kog under jævnlig omrøring specielt i starten . Koger stilles 30 minutter inden den forsigtigt øses over og gennem et klæde Suppen smages til med sherry. Tips: Se krydderiblanding til skildpaddesuppe |
|
Opskriften er vist 6020 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne