Risengrød sous vide
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ris, mælk og salt kommes i en vakuumpose.
Da man ikke kan vakuumpakke væske kan man i stedet hænge posen med indhold på kanten af et bord, og trække posen langsomt op indtil luften er væk, og så nøjes med at svejse posen. Man kan også undlade at svejse og så lad den åbne ende af posen hænge over kanten på gryden. Risengrøden skal have 2½ time ved 85 grader C. Masser posen let hver 30 minutter så det ikke bliver en stor klump. Efter 2½ time tages posen op og indholdet hældes over i en skål hvor grøden røres godt igennem. Serveres med kanelsukker og evt. en klat smør. Tips: Hvis du skal lave risengrød til risalamande så kan du undvære salt og evt. tilsætte lidt sukker og vanilje. |
|
Opskriften er vist 8522 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne