Bagt ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Johanna Indsendt : Red : |
|
|
Skær al skrællen væk på ananassen, og skær tre snit øverst. Sæt frugten i et ildfast fad. Bruger du en stor ananas, skal den deles i fire.
Flæk chili og vaniljestang på langs, og skær dem i tynde stave. Sæt stavene i snittene på ananassen. Skær det gule af skallen af citronen, og læg det i fadet. Drys sukker over, og hæld vandet i fadet. Bages i ovnen på 175 grader i ca. 1 time, til frugten er blevet blød. Vær opmærksom på, at vandet ikke fordamper under bagningen. Hvis det gør, så hæld lidt ekstra vand på. Når ananassen er færdigbagt, sættes den til side. Hæld stegesaften i en foodprocessor, tilsæt frugtkødet fra mangoen, pres saften fra citronen i, og blend det sammen. Hæld blandingen over de bagte ananas, og server dem med letpisket flødeskum eller rørt is. Tips: TIP: Træk i et af de øverste blade på ananassen. Hvis det slipper let, er frugten moden. |
|
Opskriften er vist 7845 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne