Fragilite med sommerbær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Pucs Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvider stive. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen.
Vend resten af sukkeret og eddiken i og pisk videre til det er helt stift. Riv marcipanen i marengsen, tilsæt mel og vend det hurtigt sammen. Bred marengsen ud på en bageplade med bagepapir ca. 22 x 30 cm. Bag den i ca. 45 min. ved 125 grader. Vend den over på et nyt stykke bagepapir, og træk det andet af. Afkøl kagen. Pisk fløden til flødeskum og fordel den på kagen. Drys med chokolade og bær. Lad den trække lidt inden den rulles sammen til en roulade, så er den nemmere at rulle. Servér straks. Tips: Skal helst spises på dagen, da den måske kan blive lidt snasket. |
|
Opskriften er vist 8488 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Simon - 2012-07-22 13:12:52 Den er bare go´ Hannah - 2012-07-16 14:21:03 Rigtig god, også med hvid chokolade, - så ses det ikke, og man får en lille overraskelse når man smager cremen Åse - 2012-07-16 01:11:19 Kan klart anbefales er rigtig lækker! Pucs - 2012-07-16 01:04:09 Ckl - Det har jeg ingen erfaringer med, men er bange for at den vil blive for stiv, og at den vil knække hvis den står uden fyld en hel nat på køkkenbordet. Og hvis den står for længe med fyldet i vil den blive snasket, så vil ikke tro at det er en super idé! :-) Ckl - 2012-07-07 18:14:54 Kan man godt bage den om aften, og rulle den tidligt dagen efter?? Sofie - 2012-06-01 13:11:47 Jeg lavede den med mocca creme i stedet for, det blev virkelig godt! Hans-Peter - 2012-04-21 15:23:38 Den er virkelig lækker! :-) Mette - 2012-02-20 20:30:37 Virkelig lækker! Pucs - 2011-10-28 16:38:33 Flormelisen drysses over rouladen til sidst.. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne