Småkager med kokos og reven citronskal
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : nej Indsendt af : aoge Indsendt : |
|
|
pisk hviderne let stive. Bland de tørre ingredienser i, og tilsæt smør og citronskal til sidst. Saml dejen godt. Den skal være blød og flyde lidt ud på pladen.
Varm ovnen op til 170 g. Placer dejen med en theske i små klatter på pladen, der skal være plads til 40 kager på en plade, så er størrelsen rigtig. Tryk kagerne flade med en gaffel som du dypper i varmt vand mellem hver gang. Bag kagerne i ti minutter til de er gyldne og lysebrune i kanten. Tag dem ud og lad dem svale. Når de er kolde, putter du dem i ovnen igen og bager dem 5 minutter til. Det gør at de bliver rigtigt sprøde. De må ikke blive mørke, så pas på med tiden. |
|
Opskriften er vist 9794 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2019-04-09 13:17:46 Bagte denne vidunderlige småkage, som blev revet væk i løbet af få dage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne