Fransk-marokansk Merguez pølse

Fransk-marokansk Merguez pølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :     

Ingredienser:
5 skalotteløg
3 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
4 mellemstorekartofler skåret i små teringer
2 spsk.tomatkoncentrat
1-3 tsk.harissa krydderi
2 tsk.stødt spidskommen
2 tsk.paprika
30 g.salt
1 kg.lammekød af forskellig typer som slag, bov, og nakke
4 meterfåretarm
 
Opskrift:
Sauter alle de hakkede løg og hvidløg i olien sammen med kartofler og afkøl det. Kør kødet en gang på kødhakkeren og tilsæt det afkølede kartoffel-løg og alle krydderierne. Tilsæt vand efter behov til farsen er god og fast. Kom den i fåretarmene med pølsehorn og lav en lille stegeprøve efter at have lavet den første pølse. Grill pølserne over kul ca.15 min i alt.





karakterer:
Opskriften er vist 44904 gange,
og udskrevet 755 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-28 09:07:52
Skal de grilles eller kan de også laves på panden 😱

  -   2015-01-21 15:59:36
ser meget lækkert ud, skal kartoflerne være koges først ?

  -   2013-08-17 08:14:57
Jeg har nu lavet denne pølse i 3 år i træk til vores årlige grill fest ved arbejdet. Den er nu en af de mest populære pølser og jeg kan næsten ikke lave nok. Laver normalt omkring 10 m af den pr år.