Daimcreme til bla. lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Lykke Indsendt : Red : |
|
|
Daim og fløde kommes i en gryde og smeltes ved svag varme. Derefter skal det i køleskabet.
Næste dag skal det piskes og er klar til at komme på en lagkage. Tip: Gem evt. noget chokolade og knas det som pynt ovenpå kagen :) |
|
Opskriften er vist 24232 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Hanna - 2017-09-18 20:06:33 Er det almindelig lang daim pakke eller den stor pakke med de små daim??? Nina - 2015-05-04 13:12:02 Hvor mange gram daim? Der er jo forskel på pakkerne:-) Josephine - 2012-06-27 16:40:17 ELSKER DET!! Uhmmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne