Pistacieis 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : zerocool2500 Indsendt : Red : |
|
|
Hak nødder forholdsvis fint. Kom dem herefter i en gryde og rist dem lidt, til de bliver gyldne. Hæld mælk og fløde ved og lad det koge ved svag varme, til nødderne bliver møre. Purer nøddemælken i en blender og si det. Pisk sukker og æggeblommer skummende i en stor skål. Leger æggemassen med den purerede nøddemælk. Når æggemassen er legeret tyk og cremet, tages den af varmen og køles af. kør pistacieisen på ismaskine, til den bliver rigtig cremet og luftig. Kom den derefter i fryseren, til den skal spises. Tips: Tip Når isen er næsten færdig på ismaskinen, kan man tilsætte lidt ristede, hakkede pistacienødder |
|
Opskriften er vist 5999 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2016-04-20 21:16:11 Manglede den karakteristiske pistaciesmag. Den havde i stedet en udefinérbar nøddesmag. Man bør måske undlade den lette ristning af nødderne? Farven var gul-beige. Jeg synes ikke at resultatet står mål med indsatsen og vil prøve en variant med pistaciemasse næste gang. Ossy - 2014-12-24 13:42:59 God is smager af meget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne