Pebersaute
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksemørbraden skæres i strimler som ristet et par minutter på en meget varm pande i olie.
Tilsæt knust peber og tag af panden.
Hakket løg steges gyldne i smør sammen med hakket grønne peberkorn. Tilsæt skivede champignon, hvidvin, fløde og creme fraiche. Smag til med salt. Kødet vendes i saucen. Serveres evt. med brasede kartofler. |
|
Opskriften er vist 15030 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Max B - 2013-05-05 02:57:26 Smagte rigtig godt er nem og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne