Pebersaute

Pebersaute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Pebersaute, billede 4 Pebersaute, billede 1 Pebersaute, billede 2 Pebersaute, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.oksemørbrad
1 tsk.Knust sort peber
1 spsk.Olie
 
25 g.smør
0.5 løg
2 tsk.Grønne syltede peberkorn
100 g.champignon
1 dl.Hvidvin
1 dl.Piskefløde
1 spsk.Cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Oksemørbraden skæres i strimler som ristet et par minutter på en meget varm pande i olie. Tilsæt knust peber og tag af panden.

Hakket løg steges gyldne i smør sammen med hakket grønne peberkorn. Tilsæt skivede champignon, hvidvin, fløde og creme fraiche. Smag til med salt.

Kødet vendes i saucen.

Serveres evt. med brasede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 15030 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-05 02:57:26
Smagte rigtig godt er nem og hurtig at lave