Syltede rødbeder 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fryseegnet : Nej Indsendt af : Anse Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne renses og koges i rigeligt vand i ca. 40 min.
Kuldslå rødbederne med rigeligt iskoldt vand. Gnub skindet af, og skær rødbederne i skiver. Læg skiverne i skoldede glas med skivet/revet peberrod og hvidløg. Kog lage af eddike, sukker, krydderier og smag til med 1-2 ts salt. Lad lagen køle et øjeblik og hæld den over rødbederne. |
|
Opskriften er vist 14671 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer tomse - 2012-12-14 00:26:01 Nemt og hurtig,også smager de bedre end dem fra butik.Hvis i hælder lidt atamon i glaset,røster det og ud igen efter i har skoldt det holder de nemt 2-3 mdr. i køleskab. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne