Henrik Sundsdals Luksus Deller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Henrik Sundsdal Indsendt : Red : |
|
|
Put kødet i en skål, tilsæt havregryn og mel, og rør det sammen med en håndmixer, put derefter æg i og krydderier, og riv rødløget i og hak det røde peberfrugt fint og put det i farsen, rør det sammen til det er fast i det, og tilsæt derefter mælk lidt af gangen og til den får en god ”dej” konsistens.
Tag en stor pande, og hæld olien i og tilsæt krydderi, form dellerne med en spiseske, og tag lidt olie fra panden, til at røre dellen sammen, brug mellemhøj varme til at starte med, til de har fået farve, og skru derefter ned til lavt blus, steges ca. 20 min i alt, til de er faste og gennemstegte. Husk at vende dem ofte. Tips: Kan bruges i madpakken på rugbrød og til en lækker sandwich, eller til en hovedret med salat og groft brød. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne