Henrik Sundsdals Luksus Deller

Henrik Sundsdals Luksus Deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Henrik Sundsdal

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket Svinekød 10-12 % fedt
2 spsk.Havregryn
2 spsk.hvedemel
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 æg
1 tsk.Seltin groft salt
0.5 tsk.Peber
1 tsk.Santa maria tørret dild
1 tsk.Santa maria grillkrydderi
1.5 dl.Mælk
 
 Stegning:
1.5 d.solsikkeolie
1 spsk.Santa maria texas krydderi
 
Opskrift:
Put kødet i en skål, tilsæt havregryn og mel, og rør det sammen med en håndmixer, put derefter æg i og krydderier, og riv rødløget i og hak det røde peberfrugt fint og put det i farsen, rør det sammen til det er fast i det, og tilsæt derefter mælk lidt af gangen og til den får en god ”dej” konsistens.

Tag en stor pande, og hæld olien i og tilsæt krydderi, form dellerne med en spiseske, og tag lidt olie fra panden, til at røre dellen sammen, brug mellemhøj varme til at starte med, til de har fået farve, og skru derefter ned til lavt blus, steges ca. 20 min i alt, til de er faste og gennemstegte. Husk at vende dem ofte.


Tips:

Kan bruges i madpakken på rugbrød og til en lækker sandwich, eller til en hovedret med salat og groft brød. Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu