Gittes kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Velegnet til frysning Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gær smuldres der i. Røres ud. Tilsæt smeltet margarine. Mel, salt, sukker og æg tilsættes. Det hele æltes godt igennem. Gerne i røremaskine.
Hæve tildækket i ca 20 min Fyldet røres sammen Dejen rulles ud til en lidt aflang firkant. Fyldet smøres på. Rul den sammen igen. Skær nu ud i ca 12stk. Hæve atter ca 20 min Bages ved 180grader i 8 min. Glasur på når de er kølet lidt af og velbekomme Tips: Fyldet vil gerne rende ud af snegle. Bag dem i papirsforme, eller fold et stykke bagepapir og lad 4-5 stå tæt sammen på en lang række. Næste række stiller man også tæt opad med bagepapiret omkring, det vil holde på fyldet. |
|
Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte Lyons - 2015-04-11 12:05:37 8 min. er for lidt tid. Måtte op på 19/20 min før de fik farve. 😄 Tina - 2014-07-13 15:52:45 Det er en meget, meget god opskrift 👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne