Pølsebiks
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skær pølserne i små stykker, og brun dem på panden i smørret.
Tilsæt bouillon, fløde, ketchup og paprika. Smag til med salt og peber. Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 6915 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne