Millionbøf med pasta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og hak dem groft. Brun dem i en gryde med smør og olie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det sammen med løgene til det har fået farve.
Drys mel over og rør det hurtigt sammen inden bouillonen hældes ved. Lad det koge i 5 minutter til den har fået lidt tykkelse. Smag sovsen til med salt og peber til den har den rette smag. Andre krydderier kan også tilføjes alt efter ønsker. Serveres friskkogt spaghetti. Tips: Dette er millionbøf, en dansk kødsovs, så der skal ikke tomater eller tomatpure i denne. |
|
Opskriften er vist 16843 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne