Fasaner i flødesovs 02
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne gøres i stand. Farsen røres med rasp, æg, fløde, salt og peber. Den fyldes i fasanerne.
Fasanerne omvikles med bacon og brunes i en gryde. Vildtskyen og det halve af fløden tilsættes. Fasanerne steges ved svag varme 1-1½ time, til de er møre. Fasanerne tages op af gryden, når de er møre, og holdes varme. Skyen bringes i kog under omrøring. Resten af fløden tilsættes, og skyen jævnes evt. Den smages til med salt, peber og ribsgéle. Fasanerne parteres inden servering. De serveres med sovsen og evt aspargeskartofler. Tips: Hvis der bliver fars i overskud, kan man komme det i en foliebæger, komme bacon over og sætte det i ovnen. |
|
Opskriften er vist 11212 gange,
og udskrevet 146 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne