Samosa med Kartoffelkarry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Samosaerne kan fryses Indsendt af : Kenny Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Youghourt hældes i en skål. Æg tilsættes. Salt tilsættes. Mel tilsættes. (Dejen skal være let klistret) KARRY: Løget skrælles og kommes i en blender. Karry tilsættes. Graham Masala tilsættes. Hvidløg tilsættes. Gurkemeje tilsættes. Blendes til det giver en Pasta lignende konsistens. (Man kan komme lidt olie/eddike i for at binde den sammen) FYLD: En dyb pande varmes op og der kommes lidt olie i. Kylling kommes i, og steges til det er hvidt. Karrypastaen kommes i og der slynges godt rundt. Kartofler kommes i gryden, og vendes i til de alle har karry på sig. 6 Dl vand kommes i. Koges ned til der er 2 dl sovs tilbage. SAMOSAER: Dejen rulles til en lang pølse, og skæres ud i 20 dele. Delen rulles flade (Dejen er klistret, husk mel på bordet) En spsk. ske fyld lægges lige over midten på dej skiverne. Der foldes så fyldet bliver pakket ind. Steg i olie til de er gyldne. Tips: Kartoffelkarryen kan spises for sig, med en smule youghourt og frisk mynte. Smager fantastisk. |
|
Opskriften er vist 6149 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne