Champignonsovs 04
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de rensede champignon i tern. Steg dem til det meste af væsken er trængt ud.
Tilsæt fløde og lidt paprika. Varm sovsen op til den koger, og tilsæt evt. jævning lidt efter lidt, indtil sovsen har en passende konsistens. Smag til med salt. |
|
Opskriften er vist 92129 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne