Champignonsovs 04

Champignonsovs 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :
Champignonsovs 04, billede 4 Champignonsovs 04, billede 1 Champignonsovs 04, billede 2 Champignonsovs 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Evt. Jævning
   
Opskrift:
Skær de rensede champignon i tern. Steg dem til det meste af væsken er trængt ud.

Tilsæt fløde og lidt paprika. Varm sovsen op til den koger, og tilsæt evt. jævning lidt efter lidt, indtil sovsen har en passende konsistens.

Smag til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 92120 gange,
og udskrevet 738 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8005 (1905 kcal)
KJ pr. Pers. 2001 (476 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 800 KJ (190 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu