Tiramisu - flotte stykker (Skærfast)
Indsendt af : Birgitte Indsendt : Red : |
Fotograf: Birgitte |
|
Æggeblommer og sukker piskes til det er lyst og mascarponen røres i.
Fløden piskes til fast skum og vendes forsigtigt i. Husholdningsfilm lægges i en aflang kageform. 6-8 ladyfingers dyppes i kaffeblandingen et kort øjeblik, og lægges i bunden af formen. Ovenpå lægges 1/3 af cremen, og dette gøres skiftevis med ladyfingers og creme, således der bliver 3 lag af hver. Formen sættes i en plastpose, uden den rører overfladen og stilles i køleskab mindst 1 døgn. Ca. 1 time før servering stilles formen i fryseren, således kanter og overflade bliver mere fast og dermed er nemmere at skære ud i flotte skiver og anrette på fad. Drysses inden udskæring med kakao. |
|
Opskriften er vist 37278 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne