Fødselsdags Lagkage
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sara Indsendt : Red : |
|
|
Vaniljemoussen piskes ihht vejledningen på posen. Derefter piskes fløden. Pisk også chokolademoussen. Sæt gerne alle tre dele på køl til det skal bruges. Smør den nederste lagkagebund med Philidelphia Milka, skær bananerne i skiver, og læg et lag af bananer ovenpå Philidelphiaen. Bland flødeskummet og vaniljemoussen sammen i en skål, og smør et godt lag af blandingen ovenpå bananerne. Så lægges den 2. lagkagebund ovenpå det første lag, og proceduren gentages. Når toppen er kommet på, dækkes kagen med chokolademoussen. Derefter pyntes kagen som man vil.
DET ER EN GOD IDÈ AT STILLE KAGEN I KØLESKABET TIL DEN SKAL SERVERES! Tips: Da kagen bliver en sand sukkerbombe, vil man med fordel kunne blande lidt bittert i vaniljemousse/flødeskums blandingen, i form af meget mørk chokolade (f.eks. 70%), limesaft eller lidt syrlige bær. |
|
Opskriften er vist 8769 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne