Cæsarsalat med grønne bønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Vask og skyl salaten.
Riv/skær den i mundrette stykker. Kom salaten i en stor skål. Skræl løgene og skær dem i små stykker. Pil hvidløg og skær dem i skiver Skær bacon i stykker og steg dem på en tør pande. Tilsæt løg, hvidløg og revet citronskal. Lad det hele stege sammen. Når løgene er gyldne hældes hele pandens indhold i salaten. Damp de grønne bønner i ca. 3 - 4 min. Kom bønnerne i salaten. Pisk en dressing af sennep og olivenolie. Vend dressingen i salaten. Tilsæt oliven og de hårdkogte æg. Æggene skæres i kvarte eller mindre. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8826 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne