Tomatsuppe the italien way
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : nej Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, porrer og hvidløg og sauter dem ved lav varme i olivenolien, indtil grøntsagene bliver bløde. Riv gulerødderne og kartoflerne i. SAuter videre i 5 minutter. Tilsæt bouillonen, tomatpure og tomaterne som er blevet skåret i små stykker og evt. en finthakket chili. Lad suppen simre i 20 minutter og tilsæt mascarpone lidt ad gangen. Suppen bliver mindre tung hvis der tilsættes mindre mascarpone. Tag suppen af varmen og blend med en stavblender indtil den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt, peber, basilikum og oregano. Server friskbagt brød til.
|
|
Opskriften er vist 8126 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Frille - 2013-06-15 22:39:34 Det var en rigtig lækker tomatsuppe, sund, meget mættende og smagfuld. Kan kun anbefales, hvis man er til en fyldig suppe. Vi fik suppenudler og flutes til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne