Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Fryseegnet : nej Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Tryk rondeller ud af butterdejen med et glas eller lign. Sæt dem på en plade med bagepapir, pensl med pisket æg og drys med birkes.
Bages ca. 10 min. ved 160° hold øje med dem. Når medaljonerne er kølet lidt af, halveres de, det er normalt meget let med fingrene, men eller brug en kniv. Gorgonzolacremen: Gorgonzolaen smeltes i 2 spsk. mælk på lavt blus i få minuter. Mascarponen blandes i. Fordel ca. 1 tsk. i hver butterdejsmedaljon, drys med salt og peber og læg låget på igen. Pynt med frisk oregano eller basilikum. |
|
Opskriften er vist 4860 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne